VD har ordet

Tiden går fort när man har roligt och snart har redan första kvartalet passerat. Starten på 2016 har varit positiv för oss och det betyder ju även att Ni kunder verkar ha haft en positiv start och det gläder oss här på Rotage.

Vårt Lean-transformeringsprojekt fortskrider och det är många spännande förändringar som vi står inför och i kombination med nya medarbetare på väg in i organisationen tror jag att vi får ett fortsatt roligt och utmanande år tillsammans med våra anställda, leverantörer och framför allt med Er kunder. Tveka inte på att höra av Er ifall Ni har vägarna förbi, vi tar gärna emot Er på en kaffe och fabriksvisning.

På återhörande!
Mathias Larsson

 Ny produktionschef

Som ett led i Lean-transformeringsprojektet har vi omorganiserat och tillsatt Jonas Andersson som produktionschef. Jonas har tillträtt rollen som produktionschef från 1 mars. Jonas har arbetat under en längre tid som projektledare här på Rotage och har även erfarenhet från Asko Appliances inom både kvalité och produktion.

Jonas

Tel: +46 (0)512-298 78
Mail: jonas.andersson@rotage.seNy Kvalité- och miljöansvarig

Antonio Scarlini tillträder måndag 21/3 som kvalité- och miljöansvarig och ersätter härmed Mathias Ryngefors. Antonio är 36 år och bofast i Lidköping och kommer närmast ifrån Asko Appliances där han arbetat både som Aftersales-koordinator gällande produktkvalitén men även som kvalitetsingenjör med fokus på b la Six Sigma. Vi hälsar Antonio välkommen till vårt team.

Antonio

Tel: +46 (0)512-298 70
Mail: antonio.scarlini@rotage.sePrototyp/Projekt

Då Jonas har blivit produktionschef vänder ni er i fortsättningen till Daniel Andersson med era förfrågningar när det gäller prototyper eller konstruktions ärenden. Daniel har jobbat med detta i bakgrunden av det vanliga offertarbetet som teknisk innesäljare och är väl insatt i rutiner etc.

Daniel

Tel: +46 (0)512-298 72
Mail: daniel.andersson@rotage.seVi vill redan nu göra er uppmärksamma på vår semester period

Vi har stängt vecka 29-31 och begränsad bem anning under vecka 28 och 32. För att vi skall kunna tillgodose Ert behov under denna period ber vi Er att se över och planera Er order i god tid! Tag kontakt med din säljare senast 1 juni för närmare planering av Er order inför denna tidsperiod.